G. A. ÇAKMAK And P. Şanlıbaba, "Listeria Türlerinin Virülans Özellikleri," 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.142, 2017
ÇAKMAK, G. A. And Şanlıbaba, P. 2017. Listeria Türlerinin Virülans Özellikleri. 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Antalya, Turkey), 142.
ÇAKMAK, G. A., & Şanlıbaba, P., (2017). Listeria Türlerinin Virülans Özellikleri . 10. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.142). Antalya, Turkey
ÇAKMAK, GÜRCÜ, And Pınar Şanlıbaba. "Listeria Türlerinin Virülans Özellikleri," 10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Turkey, 2017
ÇAKMAK, GÜRCÜ A. And Şanlıbaba, Pınar. "Listeria Türlerinin Virülans Özellikleri." 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.142, 2017
ÇAKMAK, G. A. And Şanlıbaba, P. (2017) . "Listeria Türlerinin Virülans Özellikleri." 10. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, p.142.
@conferencepaper{conferencepaper, author={GÜRCÜ AYBİGE ÇAKMAK And author={Pınar Şanlıbaba}, title={Listeria Türlerinin Virülans Özellikleri}, congress name={10. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2017}, pages={142} }