N. ERSOY Et Al. , "Konya da Halkın Tüketimine Sunulan Bazı Yumuşak Çekirdekli Meyve Türlerinde Pestisit Kalıntı Düzeyleri," Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.25, no.1, pp.84-89, 2011
ERSOY, N. Et Al. 2011. Konya da Halkın Tüketimine Sunulan Bazı Yumuşak Çekirdekli Meyve Türlerinde Pestisit Kalıntı Düzeyleri. Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.25, no.1 , 84-89.
ERSOY, N., Tatlı, Ö., AYDIN, S., Evcil, E., ŞENGÜL COŞKUN, L., & ERDOĞAN, E., (2011). Konya da Halkın Tüketimine Sunulan Bazı Yumuşak Çekirdekli Meyve Türlerinde Pestisit Kalıntı Düzeyleri. Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.25, no.1, 84-89.
ERSOY, NİLDA Et Al. "Konya da Halkın Tüketimine Sunulan Bazı Yumuşak Çekirdekli Meyve Türlerinde Pestisit Kalıntı Düzeyleri," Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.25, no.1, 84-89, 2011
ERSOY, NİLDA Et Al. "Konya da Halkın Tüketimine Sunulan Bazı Yumuşak Çekirdekli Meyve Türlerinde Pestisit Kalıntı Düzeyleri." Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.25, no.1, pp.84-89, 2011
ERSOY, N. Et Al. (2011) . "Konya da Halkın Tüketimine Sunulan Bazı Yumuşak Çekirdekli Meyve Türlerinde Pestisit Kalıntı Düzeyleri." Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.25, no.1, pp.84-89.
@article{article, author={NİLDA ERSOY Et Al. }, title={Konya da Halkın Tüketimine Sunulan Bazı Yumuşak Çekirdekli Meyve Türlerinde Pestisit Kalıntı Düzeyleri}, journal={Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi}, year=2011, pages={84-89} }