Atıf Formatları
Restoran İşletmelerinde Hizmet Hataları, Hizmet Telafi Stratejileri ve Müşteri Memnuniyeti İlişkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

O. ÇALIŞKAN, "Restoran İşletmelerinde Hizmet Hataları, Hizmet Telafi Stratejileri ve Müşteri Memnuniyeti İlişkisi," Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi (SOİD) , vol.10, no.3, pp.65-83, 2013

ÇALIŞKAN, O. 2013. Restoran İşletmelerinde Hizmet Hataları, Hizmet Telafi Stratejileri ve Müşteri Memnuniyeti İlişkisi. Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi (SOİD) , vol.10, no.3 , 65-83.

ÇALIŞKAN, O., (2013). Restoran İşletmelerinde Hizmet Hataları, Hizmet Telafi Stratejileri ve Müşteri Memnuniyeti İlişkisi. Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi (SOİD) , vol.10, no.3, 65-83.

ÇALIŞKAN, OSMAN. "Restoran İşletmelerinde Hizmet Hataları, Hizmet Telafi Stratejileri ve Müşteri Memnuniyeti İlişkisi," Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi (SOİD) , vol.10, no.3, 65-83, 2013

ÇALIŞKAN, OSMAN. "Restoran İşletmelerinde Hizmet Hataları, Hizmet Telafi Stratejileri ve Müşteri Memnuniyeti İlişkisi." Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi (SOİD) , vol.10, no.3, pp.65-83, 2013

ÇALIŞKAN, O. (2013) . "Restoran İşletmelerinde Hizmet Hataları, Hizmet Telafi Stratejileri ve Müşteri Memnuniyeti İlişkisi." Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi (SOİD) , vol.10, no.3, pp.65-83.

@article{article, author={OSMAN ÇALIŞKAN}, title={Restoran İşletmelerinde Hizmet Hataları, Hizmet Telafi Stratejileri ve Müşteri Memnuniyeti İlişkisi}, journal={Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi (SOİD)}, year=2013, pages={65-83} }