Atıf Formatları
Ton konservelerinin duyusal, fiziksel ve kimyasal kalite özellikleri baklımından incelenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

T. BAYGAR And N. GÖKOĞLU, "Ton konservelerinin duyusal, fiziksel ve kimyasal kalite özellikleri baklımından incelenmesi," GIDA VE TEKNOLOJİ , vol.1, no.1, pp.26-36, 1996

BAYGAR, T. And GÖKOĞLU, N. 1996. Ton konservelerinin duyusal, fiziksel ve kimyasal kalite özellikleri baklımından incelenmesi. GIDA VE TEKNOLOJİ , vol.1, no.1 , 26-36.

BAYGAR, T., & GÖKOĞLU, N., (1996). Ton konservelerinin duyusal, fiziksel ve kimyasal kalite özellikleri baklımından incelenmesi. GIDA VE TEKNOLOJİ , vol.1, no.1, 26-36.

BAYGAR, TAÇNUR, And NALAN GÖKOĞLU. "Ton konservelerinin duyusal, fiziksel ve kimyasal kalite özellikleri baklımından incelenmesi," GIDA VE TEKNOLOJİ , vol.1, no.1, 26-36, 1996

BAYGAR, TAÇNUR And GÖKOĞLU, NALAN. "Ton konservelerinin duyusal, fiziksel ve kimyasal kalite özellikleri baklımından incelenmesi." GIDA VE TEKNOLOJİ , vol.1, no.1, pp.26-36, 1996

BAYGAR, T. And GÖKOĞLU, N. (1996) . "Ton konservelerinin duyusal, fiziksel ve kimyasal kalite özellikleri baklımından incelenmesi." GIDA VE TEKNOLOJİ , vol.1, no.1, pp.26-36.

@article{article, author={TAÇNUR BAYGAR And author={NALAN GÖKOĞLU}, title={Ton konservelerinin duyusal, fiziksel ve kimyasal kalite özellikleri baklımından incelenmesi}, journal={GIDA VE TEKNOLOJİ}, year=1996, pages={26-36} }