Atıf Formatları
Antalya KitabıSelçuklu’xxdan Cumhuriyete Sosyal Bilimlerde Antalya
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

F. USLU And H. KENDİR, "Yörük Türkmen Kültürü Geleneksel Tören Keşkeği Yemeğinin Gastronomi, Turizm Boyutunda Değerlendirilmesi," In Antalya KitabıSelçuklu’xxdan Cumhuriyete Sosyal Bilimlerde Antalya , Antalya: Palet Yayınları, 2018, pp.692-700.

USLU, F. And KENDİR, H. Yörük Türkmen Kültürü Geleneksel Tören Keşkeği Yemeğinin Gastronomi, Turizm Boyutunda Değerlendirilmesi. 2018. In Antalya KitabıSelçuklu’xxdan Cumhuriyete Sosyal Bilimlerde Antalya , Palet Yayınları, Antalya, 692-700.

USLU, F., & KENDİR, H., (2018). Yörük Türkmen Kültürü Geleneksel Tören Keşkeği Yemeğinin Gastronomi, Turizm Boyutunda Değerlendirilmesi. Antalya KitabıSelçuklu’xxdan Cumhuriyete Sosyal Bilimlerde Antalya (pp.692-700), Antalya: Palet Yayınları.

USLU, FATİH, And HAKAN KENDİR. "Yörük Türkmen Kültürü Geleneksel Tören Keşkeği Yemeğinin Gastronomi, Turizm Boyutunda Değerlendirilmesi." In Antalya KitabıSelçuklu’xxdan Cumhuriyete Sosyal Bilimlerde Antalya , 692-700. Antalya: Palet Yayınları, 2018

USLU, FATİH And KENDİR, HAKAN. "Yörük Türkmen Kültürü Geleneksel Tören Keşkeği Yemeğinin Gastronomi, Turizm Boyutunda Değerlendirilmesi." Antalya KitabıSelçuklu’xxdan Cumhuriyete Sosyal Bilimlerde Antalya , Palet Yayınları, 2018, pp.692-700.

USLU, F. And KENDİR, H. (2018) "Yörük Türkmen Kültürü Geleneksel Tören Keşkeği Yemeğinin Gastronomi, Turizm Boyutunda Değerlendirilmesi", Antalya KitabıSelçuklu’xxdan Cumhuriyete Sosyal Bilimlerde Antalya . Antalya: Palet Yayınları.

@bookchapter{bookchapter, author ={FATİH USLU And author ={HAKAN KENDİR}, chaptertitle={Yörük Türkmen Kültürü Geleneksel Tören Keşkeği Yemeğinin Gastronomi, Turizm Boyutunda Değerlendirilmesi}, booktitle={ Antalya KitabıSelçuklu’xxdan Cumhuriyete Sosyal Bilimlerde Antalya}, publisher={Palet Yayınları}, city={Antalya},year={2018} }