Atıf Formatları
Göncü, A. Starter kültür olarak kefir, yoğurt ve ithal peynir kültürü kullanılarak üretilen beyaz peynirlerin duyusal ve kimyasal özellikleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Z. ALPKENT, "Göncü, A. Starter kültür olarak kefir, yoğurt ve ithal peynir kültürü kullanılarak üretilen beyaz peynirlerin duyusal ve kimyasal özellikleri," 3. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.51-56, 2003

ALPKENT, Z. 2003. Göncü, A. Starter kültür olarak kefir, yoğurt ve ithal peynir kültürü kullanılarak üretilen beyaz peynirlerin duyusal ve kimyasal özellikleri. 3. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Ankara, Turkey), 51-56.

ALPKENT, Z., (2003). Göncü, A. Starter kültür olarak kefir, yoğurt ve ithal peynir kültürü kullanılarak üretilen beyaz peynirlerin duyusal ve kimyasal özellikleri . 3. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.51-56). Ankara, Turkey

ALPKENT, ZAFER. "Göncü, A. Starter kültür olarak kefir, yoğurt ve ithal peynir kültürü kullanılarak üretilen beyaz peynirlerin duyusal ve kimyasal özellikleri," 3. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 2003

ALPKENT, ZAFER. "Göncü, A. Starter kültür olarak kefir, yoğurt ve ithal peynir kültürü kullanılarak üretilen beyaz peynirlerin duyusal ve kimyasal özellikleri." 3. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.51-56, 2003

ALPKENT, Z. (2003) . "Göncü, A. Starter kültür olarak kefir, yoğurt ve ithal peynir kültürü kullanılarak üretilen beyaz peynirlerin duyusal ve kimyasal özellikleri." 3. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.51-56.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ZAFER ALPKENT}, title={Göncü, A. Starter kültür olarak kefir, yoğurt ve ithal peynir kültürü kullanılarak üretilen beyaz peynirlerin duyusal ve kimyasal özellikleri}, congress name={3. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2003}, pages={51-56} }