A. TOPUZ Et Al. , "Meyve ve Sebze İşleme Teknolojileri: Yenilikler ve Zorluklar," In Besleyici ve Sağlıklı Gıda , Ortadoğu Reklam Tanıtım Yayıncılık Turizm Eğitim İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., 2023, pp.39-46.
TOPUZ, A. Et Al. Meyve ve Sebze İşleme Teknolojileri: Yenilikler ve Zorluklar. 2023. In Besleyici ve Sağlıklı Gıda , Ortadoğu Reklam Tanıtım Yayıncılık Turizm Eğitim İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., 39-46.
TOPUZ, A., DİNÇER, C., & AŞIK AYGÜN, S., (2023). Meyve ve Sebze İşleme Teknolojileri: Yenilikler ve Zorluklar. Besleyici ve Sağlıklı Gıda (pp.39-46), Ortadoğu Reklam Tanıtım Yayıncılık Turizm Eğitim İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş..
TOPUZ, AYHAN, CÜNEYT DİNÇER, And SERENAY AŞIK AYGÜN. "Meyve ve Sebze İşleme Teknolojileri: Yenilikler ve Zorluklar." In Besleyici ve Sağlıklı Gıda , 39-46. Ortadoğu Reklam Tanıtım Yayıncılık Turizm Eğitim İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., 2023
TOPUZ, AYHAN Et Al. "Meyve ve Sebze İşleme Teknolojileri: Yenilikler ve Zorluklar." Besleyici ve Sağlıklı Gıda , Ortadoğu Reklam Tanıtım Yayıncılık Turizm Eğitim İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., 2023, pp.39-46.
TOPUZ, A. DİNÇER, C. And AŞIK AYGÜN, S. (2023) "Meyve ve Sebze İşleme Teknolojileri: Yenilikler ve Zorluklar", Besleyici ve Sağlıklı Gıda . Ortadoğu Reklam Tanıtım Yayıncılık Turizm Eğitim İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş..
@bookchapter{bookchapter, author ={AYHAN TOPUZ Et Al. }, chaptertitle={Meyve ve Sebze İşleme Teknolojileri: Yenilikler ve Zorluklar}, booktitle={ Besleyici ve Sağlıklı Gıda }, publisher={Ortadoğu Reklam Tanıtım Yayıncılık Turizm Eğitim İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.}, city={},year={2023} }