Atıf Formatları
Ana ürün ve turfanda yetiştiriciliğe uygun yerli patates çeşitlerinin geliştirilmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. Özkaynak Et Al. , "Ana ürün ve turfanda yetiştiriciliğe uygun yerli patates çeşitlerinin geliştirilmesi," Uluslararası Katılımlı Türkiye VI. Tohumculuk Kongresi , Niğde, Turkey, pp.61-64, 2018

Özkaynak, E. Et Al. 2018. Ana ürün ve turfanda yetiştiriciliğe uygun yerli patates çeşitlerinin geliştirilmesi. Uluslararası Katılımlı Türkiye VI. Tohumculuk Kongresi , (Niğde, Turkey), 61-64.

Özkaynak, E., Devran, Z., & Kahveci, E., (2018). Ana ürün ve turfanda yetiştiriciliğe uygun yerli patates çeşitlerinin geliştirilmesi . Uluslararası Katılımlı Türkiye VI. Tohumculuk Kongresi (pp.61-64). Niğde, Turkey

Özkaynak, Ercan, ZÜBEYİR DEVRAN, And Erdem Kahveci. "Ana ürün ve turfanda yetiştiriciliğe uygun yerli patates çeşitlerinin geliştirilmesi," Uluslararası Katılımlı Türkiye VI. Tohumculuk Kongresi, Niğde, Turkey, 2018

Özkaynak, Ercan Et Al. "Ana ürün ve turfanda yetiştiriciliğe uygun yerli patates çeşitlerinin geliştirilmesi." Uluslararası Katılımlı Türkiye VI. Tohumculuk Kongresi , Niğde, Turkey, pp.61-64, 2018

Özkaynak, E. Devran, Z. And Kahveci, E. (2018) . "Ana ürün ve turfanda yetiştiriciliğe uygun yerli patates çeşitlerinin geliştirilmesi." Uluslararası Katılımlı Türkiye VI. Tohumculuk Kongresi , Niğde, Turkey, pp.61-64.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Ercan Özkaynak Et Al. }, title={Ana ürün ve turfanda yetiştiriciliğe uygun yerli patates çeşitlerinin geliştirilmesi}, congress name={Uluslararası Katılımlı Türkiye VI. Tohumculuk Kongresi}, city={Niğde}, country={Turkey}, year={2018}, pages={61-64} }