F. ÖZDEMİR Et Al. , "Hasat Zamanı ve Hasat Sonrası Olgunluğa Bağlı Olarak Bazı Avokado (Persea americana Mill.) Çeşitlerinin Bileşimindeki Değişimler," Gıda , vol.29, no.2, pp.177-183, 2004
ÖZDEMİR, F. Et Al. 2004. Hasat Zamanı ve Hasat Sonrası Olgunluğa Bağlı Olarak Bazı Avokado (Persea americana Mill.) Çeşitlerinin Bileşimindeki Değişimler. Gıda , vol.29, no.2 , 177-183.
ÖZDEMİR, F., TOPUZ, A., DEMİRKOL, A., & GÖLÜKÇÜ, M., (2004). Hasat Zamanı ve Hasat Sonrası Olgunluğa Bağlı Olarak Bazı Avokado (Persea americana Mill.) Çeşitlerinin Bileşimindeki Değişimler. Gıda , vol.29, no.2, 177-183.
ÖZDEMİR, FERAMUZ Et Al. "Hasat Zamanı ve Hasat Sonrası Olgunluğa Bağlı Olarak Bazı Avokado (Persea americana Mill.) Çeşitlerinin Bileşimindeki Değişimler," Gıda , vol.29, no.2, 177-183, 2004
ÖZDEMİR, FERAMUZ Et Al. "Hasat Zamanı ve Hasat Sonrası Olgunluğa Bağlı Olarak Bazı Avokado (Persea americana Mill.) Çeşitlerinin Bileşimindeki Değişimler." Gıda , vol.29, no.2, pp.177-183, 2004
ÖZDEMİR, F. Et Al. (2004) . "Hasat Zamanı ve Hasat Sonrası Olgunluğa Bağlı Olarak Bazı Avokado (Persea americana Mill.) Çeşitlerinin Bileşimindeki Değişimler." Gıda , vol.29, no.2, pp.177-183.
@article{article, author={FERAMUZ ÖZDEMİR Et Al. }, title={Hasat Zamanı ve Hasat Sonrası Olgunluğa Bağlı Olarak Bazı Avokado (Persea americana Mill.) Çeşitlerinin Bileşimindeki Değişimler}, journal={Gıda}, year=2004, pages={177-183} }