S. BİLGİN Et Al. , "Çay Fabrikası Atıklarınının Peletlenmesi ve Pelet Fiziksel Özelliklerinin Belirlenmesi," Journal of Agricultural Faculty of Gaziosmanpasa University (JAFAG) , vol.33, no.Ek, pp.70-80, 2016
BİLGİN, S. Et Al. 2016. Çay Fabrikası Atıklarınının Peletlenmesi ve Pelet Fiziksel Özelliklerinin Belirlenmesi. Journal of Agricultural Faculty of Gaziosmanpasa University (JAFAG) , vol.33, no.Ek , 70-80.
BİLGİN, S., KOÇER, A., YILMAZ, H., ACAR, M., & DOK, M., (2016). Çay Fabrikası Atıklarınının Peletlenmesi ve Pelet Fiziksel Özelliklerinin Belirlenmesi. Journal of Agricultural Faculty of Gaziosmanpasa University (JAFAG) , vol.33, no.Ek, 70-80.
BİLGİN, SEFAİ Et Al. "Çay Fabrikası Atıklarınının Peletlenmesi ve Pelet Fiziksel Özelliklerinin Belirlenmesi," Journal of Agricultural Faculty of Gaziosmanpasa University (JAFAG) , vol.33, no.Ek, 70-80, 2016
BİLGİN, SEFAİ Et Al. "Çay Fabrikası Atıklarınının Peletlenmesi ve Pelet Fiziksel Özelliklerinin Belirlenmesi." Journal of Agricultural Faculty of Gaziosmanpasa University (JAFAG) , vol.33, no.Ek, pp.70-80, 2016
BİLGİN, S. Et Al. (2016) . "Çay Fabrikası Atıklarınının Peletlenmesi ve Pelet Fiziksel Özelliklerinin Belirlenmesi." Journal of Agricultural Faculty of Gaziosmanpasa University (JAFAG) , vol.33, no.Ek, pp.70-80.
@article{article, author={SEFAİ BİLGİN Et Al. }, title={Çay Fabrikası Atıklarınının Peletlenmesi ve Pelet Fiziksel Özelliklerinin Belirlenmesi}, journal={Journal of Agricultural Faculty of Gaziosmanpasa University (JAFAG)}, year=2016, pages={70-80} }