B. KARAKAŞ Et Al. , "Farklı kavurma işlemleriyle elde edilen çitlembik ezmesinin sürülebilirlik özelliklerinin belirlenmesi," 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , vol.1, Antalya, Turkey, pp.229-234, 2009
KARAKAŞ, B. Et Al. 2009. Farklı kavurma işlemleriyle elde edilen çitlembik ezmesinin sürülebilirlik özelliklerinin belirlenmesi. 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Antalya, Turkey), 229-234.
KARAKAŞ, B., CERTEL, M., EREM, F., & KONAK , Ü. İ., (2009). Farklı kavurma işlemleriyle elde edilen çitlembik ezmesinin sürülebilirlik özelliklerinin belirlenmesi . 6. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.229-234). Antalya, Turkey
KARAKAŞ, BARÇIN Et Al. "Farklı kavurma işlemleriyle elde edilen çitlembik ezmesinin sürülebilirlik özelliklerinin belirlenmesi," 6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Turkey, 2009
KARAKAŞ, BARÇIN K. Et Al. "Farklı kavurma işlemleriyle elde edilen çitlembik ezmesinin sürülebilirlik özelliklerinin belirlenmesi." 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.229-234, 2009
KARAKAŞ, B. Et Al. (2009) . "Farklı kavurma işlemleriyle elde edilen çitlembik ezmesinin sürülebilirlik özelliklerinin belirlenmesi." 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.229-234.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BARÇIN KARAKAŞ BUDAK Et Al. }, title={Farklı kavurma işlemleriyle elde edilen çitlembik ezmesinin sürülebilirlik özelliklerinin belirlenmesi}, congress name={6. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2009}, pages={229-234} }